30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Studio Microfoons, Reflexion Filters, Zang Microfoons

Studio Microfoons, Reflexion Filters, Zang Microfoons Top 3

  • X1S Studio Bundle sE Electronics
  • RF-X Reflexion Filter sE Electronics
  • sE Electronics sE Electronics
  • sE Electronics Microphone sE Electronics
  • Reflexion Filter sE Electronics
  • sE Electronics sE Electronics
  • sE Electronics Microphone sE Electronics
  • Reflexion Filter sE Electronics

Omschrijving

sE Electronics is wereldwijd het merk als het gaat om de allerbeste studio microfoons, en ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Op deze pagina vindt je hele aanbod van alle sE studio microfoons online, en ook natuurlijk de beroemde Reflexion filters om thuis zang met de akoestische kwaliteit van een studio te kunnen opnemen.

X1 Microfoons

sE maakt in een home studio en kleine studio microfoons assortiment verschillende X type microfoons. Zo zijn er de X1a zang/rap opname studio microfoon, X1S professionele kwaliteit studio microfoon, X1R ribbon microfoon als je echt natuurlijke klank wil en de X1T buizen microfoon.

Studio Bundle, Vocal Pack

Naast de verschillende losse studio microfoons zijn er ook verschillende voordeel microfoonsets en bundles. Hierbij krijg je dan de shockmount en/of reflexion filter x en eventueel een microfoonkabel er met korting bij.

Top zang microfoons

Naast simpelweg de allerbeste studio microfoons heeft sE ook heel veel onderzoek gestopt in het ontwikkelen van een perfect zangmicrofoon. En dat is gelukt. Je kunt inmiddels kiezen uit de onovertroffen V7 zangmicrofoon, die echt veel beter is dan duurdere modellen van andere merken, de V3 die een stuk goedkoper is en de V7 X, die speciaal voor instrumenten is. Hoewel al deze microfoons speciaal voor live podium gebruik zijn, is de kwaliteit zo goed, zeker in combinatie met een goede USB geluidskaart, of mixer, dat deze ook perfect zijn voor studio gebruik!

Reflexion Filters

Er is maar 1 merk wat de echte gepatenteerde akoestische schermen maakt die Reflexion filters heten. Deze zijn uniek in hun soort door de verschillende gebruikte lagen en ontwerp en zijn een stuk klank neutraler dan namaak filters. Dus zoek je perfecte oplossing voor je thuisstudio, dan is de Reflexion filter pro, of nog luxere sE Relflexion filter space de beste keuze. Zoek je een voordelig alternatief dan heeft sE de RFX filter

Grote Studio Microfoons

sE heeft verschillende echt grote studio microfoons. De meest voordelige is de sE2200 deze is zelfs voor de home studio nog betaalbaar. Daarnaast maken ze ook verschillende luxe grote studio microfoons in samenwerking met audio legende Rupert neve.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.