30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Airline 77 Fitness Microfoons (Reserve)

  • Losse Samson Microfoons
  • Alle kanalen leverbaar E1, E2, E3, E4
  • Verbeterde zender, steviger bandje

Omschrijving

Kraakt je oude airline 77 headset of is deze gewoon versleten en ben je toe aan een nieuwe? Of werk je met meerdere instructeurs in je sportschool en wil je dat elke instructeur zijn eigen headsetmicrofoon heeft? Dan is een reserve microfoon ook los te koop. Het belangrijkste waar je om moet letten bij de aanschaf van een extra of nieuwe Airline 77 mic is dat deze hetzelfde kanaal heeft als je huidige microfoon. En dit is ook te zien op het kastje van het draadloos systeem. Dit staat met de kanaal code aangegeven. De zogeheten channel code CH. Deze zijn bijvoorbeeld E1, E2, E3, E4 - N1 tm N6 en er zijn ook nog oude microfoons met U1, U2, U3, U4, U5 en U6. De oude U frequenties zijn helaas niet meer leverbaar want die zitten in het gebied van 4G mobiele telefoons. En kunnen daardoor ook last hebben van storingen. De E frequenties zijn de huide Europese frequenties die overal in Europa gebruikt kunnen worden.

Plopkapjes en beschermkapjes

Bij de aanschaf van Samson headsets is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de windscreen berschermhoesje voor om de microfoon, en van de doorzichte sweat moisture barriers beschermkapjes om de AH/AH7 zender. Zeker bij intensief gebruik gaat hierdoor de headsetmicrofoon een stuk langer mee en slijt minder snel. Als XL service sturen wij je altijd extra plofkapjes mee zodat je langer van je nieuwe headsetmicrofoon kan genieten! Kies zelf de kleuren!

Airline 77 Vervangen? E1, E2, E3, E4?

Als je een reserve headset wil kopen van de airline 77 omdat bijvoorbeeld de oude kwijt is, of de microfoon arm versleten is, of de headset kraakt of ruist dan kun je simpelweg alleen de headsetmicrofoon vervangen. Het is dan wel nodig dat je het juiste kanaal kiest. Wij verkopen standaard voor Europa E1, E2, E3 en E4. Dit zie je ook als code rechtsonderaan op je CR77 ontvangerkastje staan. Bijvoorbeel CH E2 , de bijbehorende headset is dan ook een E2. Alleen headsets en ontvangers die op hetzelfde frequentiekanaal zitten kunnen met elkaar communiceren.

Verschil AH1/AH7

Op de headsets van de Samson Sport Microfoon staat of AH1 of AH7. De AH1 zender is het oudere type met een power en mute schakelaar aan de buitenkant. De nieuwere AH7 microfoon heeft een power knop achter het batterijklepje en een steviger rubber bandje. De headsets werken verder precies hetzelde met je CR77 Airline ontvanger. Mits je natuurlijk het juiste kanaal kiest/koopt. Wij verkopen alleen nog de nieuwere AH7 versie aangezien het zendertje door het nieuwe ontwerp veel minder snel vochtproblemen krijgt. Zelfs als instructeurs de beschermkapjes vergeten.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, voorraad, levertijden, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.