30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Vlog Maken - Beter geluid

Vlog Microfoons Top 3

  • XPD2 Headset Pro Samson
  • USB Presentation Mic Samson
  • XPD2 USB Headset Samson

Omschrijving

Wil je goede kwaliteit geluid en audio bij je vlog? Dan is een goede microfoon natuurlijk aan te raden. Hierdoor ben je een stuk beter verstaanbaar en klinkt je stem een stuk prettiger. Je hoeft ook veel minder rekening te houden waar de microfoon is, dus vlogt het ook nog eens een stuk lekkerder en kun je nog leukere en betere vlogs maken. En het klinkt natuurlijk een stuk professioneler.

Goed vlog geluid

Om het geluid te verbeteren van je vlog moet je eigenlijk de interne microfoon van je telefoon uitschakelen en een goede externe vlog microfoon aansluiten. Deze microfoon kan met een kabeltje aan de microfoon ingang. Maar in de meeste gevallen is een draadloze mini dasspeld microfoon of mini headset vaak een betere oplossing. Of als je meer interview achtige vlogs of youtube video maakt dan is een draadloze handmicrofoon weer handiger. Doe je veel verschillende vlog of youtube videos dan kun je natuurlijk ook verschillende microfoons tegelijk gebruiken. Bijvoorbeeld een dasspeld of mini headset voor jezelf en een dasspeld of hoofdmicrofoon voor je co-vlogger. Of een mini microfoontje voor jezelf en een handmicrofoon voor de personen die je interviewt.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.