30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Headsetmicrofoons voor Spinning en Indoor Cycling

Spinning Headset Microfoon Top 3

  • AirLine 99 Spinning Samson
  • AirLine77 SPINNING Samson

Omschrijving

Bij Spinning en Indoor Cycling is goed geluid erg belangrijk om de sporters te motiveren. Naast natuurlijk een goede audio geluidsinstallatie of muzieksysteem is voor de verstaanbaarheid erg belangrijk. Hiervoor is een goede fitness microfoon erg belangrijk. Maar niet elke fitness microfoon is even geschikt voor spinninglessen. Aangezien spinning een echte cardio sport is waarbij grote spieren gebruikt worden, wordt er dan ook ook snel veel calorie├źn verbrandt, en wordt er ook erg veel gezweet. Hoewel de meeste fitness microfoons prima tegen wat zweet kunnen, zijn niet alle sport headsets even geschikt voor spinning. Zo zit je bijvoorbeeld vaak voorover bij spinning waardoor er meer zweet via het microfoon armpje loopt. Daarnaast wordt door het vele zweet het microfoontje extra belast waardoor de kans op verstopping van het microfoontje door zweet resten een stuk groter wordt. Ook zweet elke instructeur anders, en de een meer dan de ander.

Naast het microfoontje is het draadloos systeem ook nog onderdeel van het spinning audio microfoon systeem. Hoewel het niet strikt noodzakelijk is om bij spinninglessen een draadloos microfoon te gebruiken, is het vaak wel handig. In principe zijn vele draadloze systemen geschikt voor spinning. Maar ook hier is het weer belangrijk om te kijken hoeveel er gezweet wordt. In veel gevallen is een zweet bestendig zendertje dan ook aan te raden. Daarnaast is de kwaliteit van het draadloze systeem ook een onderdeel van de geluidskwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit, hoe beter de verstaanbaarheid zal zijn.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.