30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Pop Filter

Pop Filter Top 3

  • PS04 Samson
  • Pop Pro M Sonectrix
  • Mini Pop Pro Sonectrix
  • PS01 Samson

Omschrijving

Een Pop Filter is een scherm of filter wat je vlak voor een microfoon plaatst. Dit filter zorgt er voor dat plosieve geluiden zoals de P en B klanken minder hard in de microfoon komen en zo je spraak, stem, zang en voice over opnamen een stuk beter klinken en gelijkmatiger worden opgenomen.

Zang, Spraak, Rap

Voor elke soort stem, spraak, rap en zang opname gebruik je eigenlijk altijd een pop filter, of eventueel een goedkopere plop kap of windscreen. Een pop filter zorgt namelijk altijd voor een gelijkmatiger opname en zorgt er voor dat je microfoon minder snel kraakt en overstuurt bij een te hoge tijdelijke geluidsdruk. De hoge luchtdruk bij P en B klanken, en ook andere klanken waarbij je misschien wat meer uitademt kunnen teveel druk geven op de microfooncapsule waardoor deze gaat kraken en oversturen. En deze luchtdruk heeft natuurlijk qua klank geen enkele zin aangezien deze niet nuttig zijn voor je opnamen.

Minder plop geluiden

Wil je nog minder pop en plop geluiden dan kun je ook een Windscreen overwegen, deze is ook nog eens goedkoper. Echter wel minder natuur getrouw. Deze plop kappen of windscreens worden vaak voor radio toepassingen, live streams en live muziek/geluid gebruikt waar de wind en plop geluiden beste een stuk minder mogen, en het niet zo heel erg is als je iets van je klank verliest

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.