30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie Top 3 accessoires

  • Wireless Microphone
  • Vocal Microphone
  • Microphone Cable
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Een geluidsinstallatie of PA systeem zijn te koop van klein tot groot, en dus van heel draagbaar tot een systeem wat uit veel losse onderdelen en componenten bestaat en helemaal opgebouwd moet worden. Een geluidsinstallatie kan ook vast ingebouwd worden in bijvoorbeeld een café of sportschool, maar meestal is het een losstaand systeem wat ook verplaatst kan worden.

Gebruik van Geluidsinstallaties

Een audio set of geluidinstallatie wordt altijd gebruikt om muziek, stem, spraak, zang of geluid te versterken. En dat kan van alles zijn. Van dia presentatie bij een bijeenkomst tot trouwfeest. En van fitness les tot product demonstratie op een beurs. Een geluidinstallatie zorgt dan voor versterking van de muziek of van de stem van de presentatie of zanger zodat deze voor een publiek goed verstaanbaar is.

Draagbare Geluidsinstallaties

Draagbare of portable geluidsinstallaties zijn meestal alles in 1 speakers waarbij de speaker een ingebouwde versterker heeft, soms ook een accu zodat deze zonder stekker te gebruiken is, en vaak ook aansluitingen voor microfoons of andere audio spelers, USB sticks, bluetooth, etc

Ook kopen voor de PA System

XLmusic.nl raadt deze producten aan om ook te kopen voor de PA System (op basis van advies van onze experts en wat andere klanten kochten)
  • Wireless Microphone
  • Vocal Microphone
  • Microphone Cable

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.