30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Sport en Fitness Microfoons | Keuze genoeg

Fitness Microfoon Top 3

  • AirLine 77 FITNESS PRO Samson
  • AirLine 99 Fitness Samson

Top 3 accessoires

  • Windscreen
  • PA-AURO-PRO-208-MIX Samson
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een fitness microfoon voor het geven van sport en groepslessen op een sportschool, fitness club of health centre, dan is er genoeg keuze op het gebied van microfoons. Zo zijn er de goedkopere systemen met een beltpacktransmitter waarbij je de zender meestal in een tasje om je middel draagt. De microfoon is dan met een dun kabeltje met deze zender verbonden. Daarnaast is er dan een ontvanger die is aangesloten op het audio systeem of de fitness geluidsinstallatie.

De ideale fitness microfoon

De ideale fitness microfoon is voor elke instructeur anders. Heb je een groot hoofd, juist een kleine hoofd? Wil je een strak zittende headset, juist een luchtig of los zittende headset. Beweeg en spring je veel, doe je grondoeveningen. Zweet je weinig of juist veel. Geef je Spinning of Zumba, cardio, yoga of een andere sport. Er is helaas geen one size fits als bij headsets. Voor elke situatie is misschien een andere headset weer beter. Dus vraag gerust advies!

Maar er zijn ook microfoons waarbij de mini transmitter in de headsetmicrofoon zit ingebouwd zodat je deze op het hoofd draagt. Het grote voordeel hiervan is dat e dus geen lost kabeltje meer hebt, geen tasje of zender meer om je middel hoeft te dragen. En vooral bij het begin of eind van de les is het veel gemakkelijker omdat je simpelweg de headset opzet of afzet en meteen klaar bent.

Aangeraden voor

Ook kopen voor de Fitness Microphone

XLmusic.nl raadt deze producten aan om ook te kopen voor de Fitness Microphone (op basis van advies van onze experts en wat andere klanten kochten)
  • Windscreen
  • PA-AURO-PRO-208-MIX Samson

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.