30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending
vanaf €30
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,CreditCard,Paypal
DJ GearStudioMicrofoonPA/SpeakerTop MerkenProductType

Fitness Micrfoon Kiezen | HeadsetMicrofoon.nl

Fitness Headset Top 3

  • AirLine 77 FITNESS PRO Samson

Top 3 accessoires

  • Windscreen
  • PA-AURO-PRO-208-MIX Samson
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Fitness headsets zijn te koop als complete sets of losse headset microfoons ter vervanging van oude. Voor fitness zijn zowel headset systemen met beltpacks te koop als de populaire en unieke Airline Headsets van Samson met de zender op het achterhoofd waardoor je geen kabeltje en beltpack meer hebt.

Fitness headsets met Zender

Verschillende headsets zoals de Samson Airline 77, 88 en micro headset hebben hun eigen zender. Deze systemen hebben zowel voor als nadelen. Dit zijn echte draadloze headsets maar zijn door de kleinere micro zenders ook iets duurder dan de goedkopere beltpack systemen.

Fitness Headsets met Beltpack Zender

Fitness headset microfoons die met een beltpack werken zijn meestal iets goedkoper. Maar hebben vaak wat meer praktische nadelen. Je moet dan natuurlijk een beltpack zender dragen, ook wel broekriemzender genoemd. En het kabeltje van de headset naar de broekriemzender zit soms wat in de weg en slijt soms vrij snel waardoor je headset kabel vervangen of gerepareerd moet worden. En natuurlijk kan de broekriemzender soms ook in de weg zitten bij bepaalde grond oefeningen bijvoorbeeld.

De vorm, materiaal en gewicht van een headset in combinatie met de sportles die je geeft en natuurlijk de vorm van je hoofd bepalen hoe lekker een headset zit. Geen 1 headset is perfect voor iedereen, en iedereen heeft ook andere wensen en voorkeuren. Dus vraag ook eventueel om persoonlijk advies als je een headset wil kopen zodat je dan eerder een headset zult uitzoeken die lekkerder zit en fijner is in gebruikt.

Ook kopen voor de Fitness Headset

XLmusic.nl raadt deze producten aan om ook te kopen voor de Fitness Headset (op basis van advies van onze experts en wat andere klanten kochten)
  • Windscreen
  • PA-AURO-PRO-208-MIX Samson

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2021 XLmusic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: (op afspraak)
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, voorraad, levertijden, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.